Párolt zöldség tonhallal
2015. május 31. írta: Out of comfort zone

Párolt zöldség tonhallal

Dávid

Egy gyorsan elkészíthető párolt zöldséges tonhalas vacsorát csináltam. (2 nagy adag).

Hozzávalók:(amit épp találtam)

1 karalábé

250 g brokkoli

100 g karfiol

4 szál petrezselyem gyökér

egy nagy piros retek

1 paprika

só, bors

nettó 130 g aprított tonhal

A karfiolt és a brokkolit kis vízben vajjal, lefedve odatettem kis lángon párolódni. A többi zöldséget egy tálba felaprítottam félretettem. A párolt zöldséget 15 perc után sóztam borsoztam és a nyers zöldségeket és a tonhalat hozzáadtam elkevertem. ÉS KÉSZ!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://outofcomfortzonehun.blog.hu/api/trackback/id/tr197506698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása